Foto van Fleur Vreeken

Fleur Vreeken

Eigenaresse Total Body Control

Mijn naam is Fleur Vreeken. Sinds november 2016 is mijn salon geopend. Ik heb een opleiding gevolgd bij Marja Hubregtse- van der Pol van praktijk het gezonde alternatief in Roermond, Waar ik mijn certificaat behaald heb. Door constante training, opleiding en begeleiding van Marja blijf ik continu een optimaal resultaat behalen bij mijn klanten.

img_4916img_5112img_4917 img_4918

Total Body Control

U bent van harte welkom. Bij Total Body Control nemen we ruim de tijd voor onze klanten, kom gerust binnen lopen voor vrijblijvend advies en een gratis kop koffie.

Door regelmatig trainingen te volgen blijven we up-to-date met de nieuwste trends en technieken. Bij Total Body Control weten we een ontspannen sfeer te creëren voor onze klanten.

Daarnaast geven wij graag deskundig advies.

Eerste consult

Tijdens het eerste consult word je door ons opgemeten door middel van een bio-meting. Deze meting scant het lichaam op spiermassa, vet en vocht. Naar aanleiding van deze gegevens stellen wij een behandelprogramma voor en een advies over de regelmaat en het aantal behandelingen die je nodig hebt om je doel te behalen. Daarna voeren we de behandeling uit door middel van elektrostimulatie of ultrageluid. De behandelingen zijn geheel pijnloos en niet schadelijk.

Probleemzones

Wij pakken jouw specifieke probleemzones heel doeltreffend aan. Wij adviseren om minimaal 4 weken, 2 x per week de behandeling te ondergaan. Op deze manier kunnen er maximale resultaten worden behaald. Er vinden regelmatig metingen plaats, zodat je vorderingen duidelijk zichtbaar worden gemaakt. Na de eerste 4 weken van behandelingen gaan de meeste cliënten door met een onderhoudsprogramma.

Resultaten van de behandeling

-Vetverbranding
-Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
-Effectief cellulitis bestrijden
-Overtollig vet verwijderen en bestrijden
-Drainage bij vochtophoping
-Omvangvermindering
-Verstevigen/verstrakken van de huid
-Biedt uitkomst bij lymfeproblemen, pijnklachten,  íncontinentie of spierproblemen

Divina

Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk om binnen korte tijd centimeters te verliezen. Waar je in de sportschool 4-5 uur voor traint, geeft de Divina hetzelfde effect in 1 behandeling van ongeveer 55 minuten. De vetverbranding begint al na 12 minuten, terwijl dat met een normale training pas na 30 minuten begint.