Deze anti-rook behandeling (easy to stop) is een laser therapie behandeling.
De methode zorgt ervoor dat door middel van laser acupunctuur de nicotine receptoren in de hersenen in slaap gebracht worden.
Tevens wordt ervoor gezorgd dat het lichaam geen nicotine meer accepteert.
Dat wil zeggen dat u lichaam als het ware in opstand komt tegen nicotine. dit kan zich uiten door misselijkheid of zelfs braken.
Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling.

DAAROM MAG U 12 UUR VOOR DE BEHANDELING NIET ROKEN.

Ook wordt er tijdens de behandeling voor gezorgd dat u geen last krijgt van ontwenningsverschijnselen, zoals agressieviteit,
nerveusiteit, chagerijnig of depresief gedrag. We remmen ook de zin in zoet en hartig af, zodat u niet ipv roken te veel gaat eten, en dus kilo’s aankomt, en we activeren de vetverbranding, zodat alles wat u eet iets sneller wordt verbrandt, en uw gewicht zo stabiel mogelijk blijft.
de behandeling, waarbij met een soft-laser de uiteinden van energiebanen worden behandeld, is pijnloos en duurt ongeveer 45 minuten.

Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar veel gerookt wordt. U mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken en u moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren.

Het slagingspercentage ligt rond de 90%. U krijgt 3 maanden garantie, indien de behoefte aan roken toch nog teveel is.

-BEHANDELEN OP LOCATIE VOOR ANTI-ROOK
Wij bieden bedrijven of particulieren ook anti rook behandelingen aan op locatie, vanaf tien personen.