Over Jett Plasma Lift

De Jett Plasma Lift is een geheel modern cosmetisch apparaat dat plasma techniek gebruikt om op effectieve natuurlijke wijze huidproblemen aan te pakken. De speciale behandeltechniek bewerkstelligt fysiologische veranderingen in de huid. Hierbij wordt door een combinatie van vloeibare en vaste stoffen de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

Het apparaat kan ingezet worden voor de volgende doeleinden:

  • het vervagen van rimpels
  • het behandelen van acné
  • aanmaak van collageen/elastine
  • egaliseert de opperhuid
  • verstevigt de huid
  • verjongt de huid
  • Uiterst geschikt voor nabehandeling na it's plasma lift

De te behandelende gebieden:
Gezicht, hals, decolleté, handen, en door huidproblemen aangetaste zones van het lichaam.
Na de eerste behandeling is er direct resultaat zichtbaar!

Wat is plasma techniek?

Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. De wetenschap heeft naast de vaste, vloeibare en gasvormige stoffen een vierde aggregatietoestand ontdekt namelijk de fase plasma. Plasma bestaat uit een geioniseerd gas samengesteld uit ionen en elektronen. Deze fase plasma zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo de huid te verjongen en egaliseren.

Hoe werkt plasma streaming?

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creeert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Jett Serum LiftVital

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van de Jett Serum Liftvital. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor een behandeling in combinatie met plasma streaming. Het serum is samengesteld uit een speciale formule en draagt bij aan de vernieuwing van de huidcel. De actieve vorm van vitamine C in de formule bevordert de productie van collageen en draagt bij aan het verzachten en verjongen van de huid en de elasticiteit ervan. Zowel de Jett Plasma Lift als het Jett Serum Liftvital zijn exclusief bij Jett Plasma Nederland verkrijgbaar.

Demonstratie video

Zoals u kunt zien is de behandeling met de Jett Plasma Lift volkomen pijnloos en wordt door de cliënt als aangenaam ervaren.

Na de 1e behandeling verbluffend resultaat zonder wondjes, korstjes.