Foto van Fleur Vreeken

Fleur Vreeken

Eigenaresse Total Body Control

Mijn naam is Fleur Vreeken. Sinds november 2016 is mijn salon geopend. Ik heb een opleiding gevolgd bij Marja Hubregtse- van der Pol van praktijk het gezonde alternatief in Roermond, Waar ik mijn certificaat behaald heb. Door constante training, opleiding en begeleiding van Marja blijf ik continu een optimaal resultaat behalen bij mijn klanten.

Total Body Control

U bent van harte welkom. Bij Total Body Control nemen we ruim de tijd voor onze klanten, kom gerust binnen lopen voor vrijblijvend advies en een gratis kop koffie.
In ons mooie pand aan de Pietsmitstraat zitten we met meerdere bedrijven onder een dak. Marlinda Vos van Y-Browstudio  is wenkbrauwspecialist. Zei is expert op het gebied van permanente make-up, wenkbrauwstyling, hennabrows, browlift en wimperlifting. Voor meer informatie over deze behandelingen kunt u een kijkje nemen op de website of facebook pagina van Y-Browstudio. 
Bij Mooi bij Tien kunt u terecht voor gel nagels voor handen en tenen. Ze werkt met het merk IBD gel, de lakken zijn van CND en pinkgellac. Ook is ze wax en spray tan specialist, hier werkt ze met het merk SiennaX. Sinds kort geeft Martine ook hotstone en cupping massage. Meer info vind u op haar  facebook pagina.
T.G. Massage salon bied u verschillende massages aan. Namelijk ontspanningsmassage, sport massage, gezicht, nek, schouder, rug, voet en duo massage. 
kijk voor meer info en prijzen of haar facebook pagina. 
Sinds kort hebben we ook een kapster onder ons dak. Haar bedrijf heet Studio by Paula. 
Paula is een poolse dame met veel kwaliteiten als kapster. kijk voor prachtige resultaten op haar facebook pagina. 

Door regelmatig trainingen te volgen blijven we up-to-date met de nieuwste trends en technieken. Bij Total Body Control weten we een ontspannen sfeer te creëren voor onze klanten.

Daarnaast geven wij graag deskundig advies.